sport | hula hoops

Armen hoelahoep (2 stuks)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Armen hoelahoep (2 stuks) (Armen-hoelahoep-2-stuks630|1)

Arm-Hoelahoeps hebben een diameter van 33 cm en zijn bedekt met hoge kwaliteit zacht schuim materiaal! Trainen met deze hoepels is een geweldige manier om je armspieren te versterken en om je coördinatie en balans te verbeteren. Bovendien is het een leuke afwisseling tijdens het trainen met gewichten / halters! Ook te gebruiken als Pilates ringen! Arm-Hoelahoeps zijn comfortabel in gebruik en je traint niet alleen je armen, maar ook schouders, rug en bovenlichaam! Het heeft het hetzelfde idee als hoelahoepen met een gewone hoelahoep.  Verschillende oefeningen zijn gericht op specifieke gebieden van je armen, biceps, triceps, rug-en schouderspieren. Help hiermee het verminderen van slappe huid waarvan we allemaal wensen dat ze minder zichtbaar waren bij het dragen mouwloze shirts, badpakken, of bikini's. Dit is een oefening die je echt overal kunt doen. Verhoog uw kracht en uithoudingsvermogen met deze hoepels en raak minder snel uitgeput tijdens lichamelijke activiteiten. Arm-HoelaHoeps zijn zeer zacht, er is geen montage nodig en hebben een zeer lange levensduur. De hoepels zijn gemakkelijk mee te nemen omdat ze zo klein van formaat zijn. Gewicht: 500 gram Diameter: 33 cm Hoepen diameter: 2, 5 cm. Prijs per 2 stuks Hoe gebruik ik Arm Hoops? Sta rechtop met je voeten tegen elkaar en span je buikspieren. Strek je armen horizontaal en draai de ringen over je onderarmen. Door de positie van je handen te veranderen (vooruit, achteruit, omhoog en omlaag) zul je verschillende spieren in je armen en schouders trainen. Je kunt ook proberen de Arm-Hoops te gebruiken met getrekte armen naar voren, ook kun je varieren met de rotatierichting voor meer afwisseling. Wanneer je voor het eerst aan de slag gaat, beperk dan de oefeningen tot een of twee minuten per dag. Zoals bij elk trainingsprogramma is het gebruikelijk om een beetje spierpijn te krijgen, maar als je een scherpe pijn in je gewrichten of pezen voelt, of als de pijn langer duurt dan een paar dagen, raden wij je aan eerst met een arts te spreken voordat je verder gaat met de oefeningen. Tip voor de oefening. Probeer de arm hoepel 3-5 minuten te draaien zonder te stoppen, houd dan 2-3 min pauze en herhaal daarna de oefening 2 keer. Tijdens de derde of vierde keer dat je de oefeningen doet, probeer dan eens zo lang mogelijk aan één stuk door te draaien. Dit verhoogt je uithoudingsvermogen. Na de oefeningen zul je het gevoel hebben dat je armen echt een goede training hebben gehad.  


merk: Weight Hoop
levertijd: 3 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 16.90

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Afvallen en uw lichaam in vorm brengen is nooit makkelijker geweest. Hoelahoepen is de meest populaire en nieuwste fitness trend dat plezier combineert met techniek en afvallen. SPORTBAY presenteert de TRAVEL hoelahoep.

EUR: 26.90

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

De Powerhoop Slim: Makkelijk in en uit elkaar te zetten voor reizen of opslag Gratis Carry-tas Gratis instructie DVD De 1.4 kg gewicht van de hoelahoep helpt om een slank lichaam te krijgen en de spieren rondom de buik en de rug te trainen.

EUR: 39.90

Armen hoelahoep (2 stuks)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Armen hoelahoep (2 stuks)

Arm-Hoelahoeps hebben een diameter van 33 cm en zijn bedekt met hoge kwaliteit zacht schuim materiaal! Trainen met deze hoepels is een geweldige manier om je armspieren te versterken en om je coördinatie en balans te verbeteren.

EUR: 16.90

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (hula hoops)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, sport, hoops, armen, hoelahoep, stuks, armen, hoelahoep, stuks6301, hoelahoepshebben, diameter, bedekt, kwaliteit, zacht, schuim, materiaal, trainen, hoepels, geweldige, manier, armspieren, versterken, cordinatie, balans, verbeteren., bovendien, leuke, afwisseling, tijdens, trainen, gewichten, halters, gebruiken, pilates, ringen, hoelahoeps, comfortabel, gebruik, traint, alleen, armen, schouders, bovenlichaam, heeft, hetzelfde, hoelahoepen, gewone, hoelahoep.verschillende, oefeningen, gericht,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties