sport | hula hoops

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg) (Fitness-hoelahoep-POWERHOOP-Slim-14-kg980|2)

De Powerhoop Slim: Makkelijk in en uit elkaar te zetten voor reizen of opslag Gratis Carry-tas Gratis instructie DVD De 1.4 kg gewicht van de hoelahoep helpt om een slank lichaam te krijgen en de spieren rondom de buik en de rug te trainen. De powerhoop Slim is een gestroomlijnde hoelahoep, geschikt voor kinderen en volwassenen. Mogelijk om er een tussenstuk uit te halen. De Powerhoop Slim is een gestroomlijnde hoelahoep die geschikt is voor zowel volwassenen als tieners. Hij weegt 1.4 kg en helpt om het lichaam in vorm te krijgen, en de spieren van de rug en de buik te trainen. De binnenkant is helemaal glad en het schuim maakt dat de hoelahoep prettig aanvoelt. Doordat u 1 hoelahoep stuk kunt verwijderen is deze Powerhoop Slim geschikt voor kinderen en tieners. De hoelahoep is gemaakt in een milieuvriendelijke fabriek op het vaste land van China. Alle materialen voldoen aan de strengen Europese normen voor chemische veiligheid voor kinderen en baby's. Welke hoelahoep past het beste bij mij? De volwassen Powerhoops zijn in 4 verschillende maten en gewichten te verkrijgen: 2-lb(0.73 kg, 90 cm),  3-lb (1.5 kg en 104 cm), 4-lb (1.7 kg en 102 cm), 5-lb (2.2 kg en 105 cm) en Deluxe (verstelbaar van 1.6 kg - 1.9 kg en 104 cm). Iedere van deze Powerhoops kan gebruikt worden door volwassenen, maar vaak is er 1 hoelahoep die het beste bij u past: De 2B hoelahoep is de versie voor kinderen, en deze geeft niet alleen plezier, maar dit is ook nog een lichte training, maar is ook erg handig om alle overtallige energie kwijt te raken. De 3B hoelahoep is de beste keuze als u last heeft van uw maag of u last an uw rug heeft en als u makkelijk blauwe plekken krijgt of uw huid erg gevoelig is. De 4B is de meest verkochte hoelahoep en is bijna voor iedereen goed te gebruiken. De 5B wordt aanbevolen voor gevorderde hoelahoepers. Deze adviseren we alleen maar als u in goede conditie bent en uw spieren erg sterk zijn. De Deluxe versie van de Powerhoop past bij alle hoelahoepers, het maakt niet uit of u een beginner of gevorderd bent. Door zijn innovatieve gewichtssysteem is hij ver verstellen van 1.6 kg tot 1.9 kg De Powerhoops hebben een stevige constructie en zijn van grote kwalteit schruim gemaakt en uitermate geschikt voor groepen (bekijk ook: www.powerhoopworkout.com) maar ook voor individuele oefeningen. Weet u nog niet zeker welke fitness hoelahoep u moet hebben? Raakt u de weg kwijt tussen al die verschillende soorten en niveaus? Check onze kieswijzer en maak de juiste keuze of neem contact met ons op en we geven u graag persoonlijk hoelahoep advies!  


merk: Powerhoop
levertijd: 0 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 39.90

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Afvallen en uw lichaam in vorm brengen is nooit makkelijker geweest. Hoelahoepen is de meest populaire en nieuwste fitness trend dat plezier combineert met techniek en afvallen. SPORTBAY presenteert de TRAVEL hoelahoep.

EUR: 26.90

Armen hoelahoep (2 stuks)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Armen hoelahoep (2 stuks)

Arm-Hoelahoeps hebben een diameter van 33 cm en zijn bedekt met hoge kwaliteit zacht schuim materiaal! Trainen met deze hoepels is een geweldige manier om je armspieren te versterken en om je coördinatie en balans te verbeteren.

EUR: 16.90

Universele hoelahoep STILETTO 800 g

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Universele hoelahoep STILETTO 800 g

Deze universele hoelahoep zit precies tussen een fitness- en een danshoepel in. Gebruik deze hoelahoep als u wilt beginnen met fitness hoelahoeps of als u dit wilt afwisselen met een danshoepel.

EUR: 19.90

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (hula hoops)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, sport, hoops, fitness, hoelahoep, powerhoop, fitness, hoelahoep, powerhoop, kg9802, powerhoop, makkelijk, elkaar, zetten, reizen, opslag, gratis, carry, gratis, instructie, gewicht, hoelahoep, helpt, slank, lichaam, krijgen, spieren, rondom, trainen., powerhoop, gestroomlijnde, hoelahoep, geschikt, kinderen, volwassenen., mogelijk, tussenstuk, halen.de, powerhoop, gestroomlijnde, hoelahoep, geschikt, zowel, volwassenen, tieners., weegt, helpt, lichaam, krijgen, spieren,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties