algemeen | expert

Hama DVI-F naar VGA-M-adapter IT Presenter Blauw

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Hama DVI-F naar VGA-M-adapter IT Presenter Blauw (Hama-DVI-F-naar-VGA-M-adapter-IT-Presenter-Blauw372568614)

De hama dvi naar vga-adapter is een handige hulpmiddel die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een monitor of projector aan te sluiten op een computer met een vga of dvi-aansluiting. Voordelen van de hama dvi naar vga-adapter * Betrouwbare signaaloverdracht * Met 2 geïntegreerde moeren * Extra goed afgeschermd * Vergulde aansluiting Een slimme oplossing Met deze handige adapter van hama kun je een dvi-kabel op een vga-connectie aansluiten. De kabel is extra goed afgeschermd zodat de kans op elektromagnetische storingen minimaal is. Hiernaast heeft hij een vergulde stekker voor een betrouwbare signaaloverdracht. Ontdek meer over hama ()


sterren: Unknown

EUR: 11.95

Andere producten uit deze categorie

Durgol Wasmachine ontkalker & reiniger Wasmachine accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Durgol Wasmachine ontkalker & reiniger Wasmachine accessoire

Als je regelmatig met de Durgol Wasmachine Reiniger & Ontkalker je wasmachine ontkalkt, gebruik je wasmachine minder stroom. Dit bevordert de levensduur van het apparaat.

EUR: 8.99

Miele Reservoir TwinDos 2 Wasmachine accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Miele Reservoir TwinDos 2 Wasmachine accessoire

De Miele Reservoir TwinDos 2 is een transparant reservoir met een inhoud van 1, 5 l speciaal ontwikkeld voor Miele-wasmachines. Deze reservoir is geschikt voor de W1-modellen met TwinDos van Miele.

EUR: 36.95

Scanpart auto reinigingsset 32+35mm Stofzuiger accessoire Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over algemeen te vinden: waaronder expert en specifiek Scanpart auto reinigingsset 32+35mm Stofzuiger accessoire Zwart

Scanpart auto reinigingsset is een borstelset voor het stofzuigen van uw auto. Met de adapter passen de borstels op stofzuigerbuismaat 32 tot 35 mm op stofzuigers van AEG, Bosch, Electrolux, Miele, Moulinex, Nilfisk, Panasonic, Rowenta, Siemens, etc.

EUR: 29.99

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, algemeen, expert, adapter, presenter, blauw, adapter, presenter, blauw372568614, dehama, adapter, handige, hulpmiddel, gebruiken, bijvoorbeeld, monitor, projector, sluiten, computer, aansluiting.voordelen, adapter, betrouwbare, signaaloverdracht, gentegreerde, moeren, extra, afgeschermd, vergulde, aansluitingeen, slimme, oplossingmet, handige, adapter, kabel, connectie, aansluiten., kabel, extra, afgeschermd, zodat, elektromagnetische, storingen, minimaal, hiernaast, heeft, vergulde, stekker, betrouwbare, signaaloverdracht.ontdek, urbanessentials,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties