beeld | geluid | expert

Albrecht DR 50 B DAB radio Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over beeld-|-geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Albrecht DR 50 B DAB radio Zwart (Albrecht-DR-50-B-DAB-radio-Zwart372580143)

Stap in de wereld van DAB+ zonder een nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen met de Albrecht DR 50 B. Dit kleine apparaat ontvangt de digitale opvolger van FM en verbind je makkelijk met jouw bestaande stereo-installatie. Zo geniet jij heel makkelijk van kristalhelder radiogeluid, meer zenders en meer gemak. Voordelen van de Albrecht DR 50 B * Digitale radio op jouw bestaande systeem * Eenvoudige installatie * Stream muziek via bluetooth * Inclusief wekfunctie Albrecht DR 50 B: upgrade jouw audiosysteem De Albrecht DR 50 B is een praktische en compacte upgrade voor jouw bestaande stereoset. Met deze adapter ontvang je DAB+-radio, stream je jouw favoriete muziek via bluetooth en voeg je een wekkerfunctie toe aan elke stereo-installatie. Handig als je al jaren tevreden bent met wat je hebt maar soms wil genieten van de nieuwste technieken. En door het duidelijk aanraakgevoelige kleurenscherm is de Albrecht DR 50 B erg makkelijk te bedienen.


sterren: Expensive

EUR: 79.95

Andere producten uit deze categorie

Denon DRA-800H Receiver Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Denon DRA-800H Receiver Zwart

De Denon DRA-800H is een stereoreceiver met netwerkmogelijkheden. Upgrade je luister- en thuisbioscoopervaring met de FM/DAB+-radio, Phono-ingang, Wi-Fi functionaliteit en de vele digitale ingangen.

EUR: 679.00

Albrecht DR 460 C Internet radio Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Albrecht DR 460 C Internet radio Zwart

Met de Albrecht DR 460 C maak je van elk audiostysteem een internetradio. Deze handige tuner is in een handomdraai geïnstalleerd en geeft jou de mogelijkheid om te genieten van meer dan 25.000 radiozenders via het internet.

EUR: 94.95

Harman Citation Multibeam 700 Soundbar Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over beeld | geluid te vinden: waaronder expert en specifiek Harman Citation Multibeam 700 Soundbar Zwart

Een slimme soundbar met mooi geluid, multiroom-mogelijkheden en een mooi design voor een compactere tv. Dat is de Harman Kardon Citation Multibeam 700 in een notendop.

EUR: 429.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, beeld, geluid, expert, albrecht, radio, zwart, albrecht, radio, zwart372580143, wereld, zonder, nieuwe, geluidsinstallatie, schaffen, albrecht, kleine, apparaat, ontvangt, digitale, opvolger, verbind, makkelijk, bestaande, stereo, installatie., geniet, makkelijk, kristalhelder, radiogeluid, zenders, gemak.voordelen, albrecht, digitale, radio, bestaande, systeem, eenvoudige, installatie, stream, muziek, bluetooth, inclusief, wekfunctiealbrecht, upgrade, audiosysteemde, albrecht, praktische, compacte, upgrade,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties