computer | expert

Hama USB ventilator met temperatuur aanduiding Desktop accessoire Grijs

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Hama USB ventilator met temperatuur aanduiding Desktop accessoire Grijs (Hama-USB-ventilator-met-temperatuur-aanduiding-Desktop-accessoire-Grijs372566486)

Met de Hama USB-ventilator met temperatuurweergave zit je er koeltjes bij deze zomer! Voordelen van de Hama USB-ventilator met temperatuurweergave * Aangename gelijkmatige luchtstroom * Laag stroomverbruik * Bijna geruisloos * Veilig Aangenaam doorwerken tijdens de warme maanden De USB-ventilator brengt een aangenaam gelijkmatige luchtstroom opgang en houdt je op de hoogte van de actuele kamer temperatuur middels de led-temperatuurweergave. Doordat de ventilatorbladen gemaakt zijn van flexibel materiaal loop je geen risico op letsel als je ze aanraakt terwijl de ventilator aan staat. Je kunt de zwanenhals dan ook gerust vastpakken als je hem opnieuw wilt positioneren en hoeft niet bang te zijn dat je de draaiende ventilatoren aanraakt. De voeding werkt via een USB-poort op een desktop, notebook of in de autoradio. Ontdek meer over hama ()


sterren: Unknown

EUR: 11.95

Andere producten uit deze categorie

Brother LC421XLVAL Multipack Inkt

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Brother LC421XLVAL Multipack Inkt

Brother LC421XLVAL Multipack De Brother LC421XLVAL is een multipack met meerdere kleuren cartridges.

EUR: 69.95

Canon CLI-571C Inkt Blauw

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek Canon CLI-571C Inkt Blauw

PIXMA-inktcartridges. Sommige dingen werken beter samen dan alleen. Daarom is het verstandig om originele inkt en fotopapier van Canon te gebruiken, speciaal ontworpen voor PIXMA-printers, voor de best mogelijke resultaten.

EUR: 13.95

HP Smart Tank Plus 655 AiO All-in-one inkjet printer Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over computer te vinden: waaronder expert en specifiek HP Smart Tank Plus 655 AiO All-in-one inkjet printer Zwart

Deze cartridgeloze printer met automatische documentinvoer en fax biedt onvoorwaardelijke kwaliteit waarbij voor 3 jaar inkt wordt meegeleverd in de doos.

EUR: 369.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, computer, expert, ventilator, temperatuur, aanduiding, desktop, accessoire, grijs, ventilator, temperatuur, aanduiding, desktop, accessoire, grijs372566486, ventilator, temperatuurweergave, koeltjes, zomervoordelen, ventilator, temperatuurweergave, aangename, gelijkmatige, luchtstroom, stroomverbruik, bijna, geruisloos, veiligaangenaam, doorwerken, tijdens, warme, maandende, ventilator, brengt, aangenaam, gelijkmatige, luchtstroom, opgang, houdt, hoogte, actuele, kamer, temperatuur, middels, temperatuurweergave., doordat, ventilatorbladen, gemaakt, flexibel, materiaal,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties