feest | festivalgadgets

6-in-1 Multitool Pen - Geel

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek 6-in-1 Multitool Pen - Geel (6-in-1-Multitool-Pen---Geel04144YL)

Handige multitool pen met 6 functies in 1. Geschikt voor de echte klusser en heeft een zwarte balpen. - Liniaal, stylus en pen - Schroevendraaier (kruiskop en plattekop) - Waterpas - 3 kleuren: zwart, geel & zilver - Afmetingen: ΓΈ 1 x 14, 5 cmEUR: 4.95

Andere producten uit deze categorie

24krt Gouden Roos - Zwarte doos

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek 24krt Gouden Roos - Zwarte doos

Een gouden roos is het ultieme cadeau voor jouw geliefde! Gemaakt van een echte roos die gedoopt is in goud en geleverd in een luxe doos. De gouden roos is van 24 karaat goud en verwelkt niet.

EUR: 39.95

Useless Box (gemonteerd)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek Useless Box (gemonteerd)

De meest zinloze gadget ooit, maar stiekem toch wel leuk. Jij zet hem aan en hij zet zichzelf weer uit. - Acryl panelen - Inclusief extra schroefjes, boutjes en een minischroevendraaier - Werkt op 2 AA batterijen (excl.)

EUR: 19.95

Alpaca Powerbank - 2.600mAh

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek Alpaca Powerbank - 2.600mAh

Wie houdt er nou niet van alpaca's? Dankzij deze leuke powerbank is opladen nog nooit zo leuk geweest. Laad je telefoon voortaan op met deze schattige Alpaca Powerbank. - Voor echte alpaca lovers - Vermogen van 2600 mAh - Vrolijk en kleurrijk

EUR: 4.95

 Megagadgets.nl

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende produkten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar produkten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om kado te geven.

De online winkel maakt deze produkten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de produkten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categoriën, zoals: naughty stuff, life style, golf accesoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe produkten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.

Aan het bestellen van de produkten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste produkten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Megagadgets.nl (festivalgadgets)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, feest, festivalgadgets, multitool, multitool, geel04144yl, handige, multitool, functies, geschikt, echte, klusser, heeft, zwarte, balpen., liniaal, stylus, schroevendraaier, kruiskop, plattekop, waterpas, kleuren, zwart, zilver, afmetingen, urbanessentials, nodig, alles, feest, vinden, waaronder, festivalgadgets, specifiek, multitool, multitool,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties