feest | festivalgadgets

AK 47 Decanter Set

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek AK 47 Decanter Set (AK-47-Decanter-Set04978)

Serveer jouw drankje in deze stijlvolle AK 47 Decanter Set. Met een stoere uitstraling voegt deze AK 47 Decanter Set extra sfeer toe aan elke kamer. Ook leuk om als cadeau te geven. - Geschikt voor diverse likeuren - Inclusief 4 glazen - Kurken stop - Luxe standaard met draaicilinderEUR: 89.95

Andere producten uit deze categorie

3D Light Christmas Tree

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek 3D Light Christmas Tree

De perfecte kerstverlichting voor in je huiskamer. Creëer een optische illusie in de vorm van een kerstboom. Een echte musthave & eyecatcher! - Sfeervolle verlichting - Mooi Kerst decoratie item - 3D illusie

EUR: 14.95

Useless Box (gemonteerd)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek Useless Box (gemonteerd)

De meest zinloze gadget ooit, maar stiekem toch wel leuk. Jij zet hem aan en hij zet zichzelf weer uit. - Acryl panelen - Inclusief extra schroefjes, boutjes en een minischroevendraaier - Werkt op 2 AA batterijen (excl.)

EUR: 19.95

Reageerbuis shotjes

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over feest te vinden: waaronder festivalgadgets en specifiek Reageerbuis shotjes

Leuke shot glaasjes in de vorm van reageerbuisjes. Shot nu op een nog leukere manier je drankjes! - Elk buisje heeft zijn eigen kleur - Handige houder om je reageerbuisjes in te doen - Leuk om kado te geven!

EUR: 4.95

 Megagadgets.nl

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende produkten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar produkten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om kado te geven.

De online winkel maakt deze produkten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de produkten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categoriën, zoals: naughty stuff, life style, golf accesoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe produkten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.

Aan het bestellen van de produkten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste produkten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Megagadgets.nl (festivalgadgets)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, feest, festivalgadgets, decanter, decanter, set04978, serveer, drankje, stijlvolle, decanter, stoere, uitstraling, voegt, decanter, extra, sfeer, kamer., cadeau, geven., geschikt, diverse, likeuren, inclusief, glazen, kurken, standaard, draaicilinder, urbanessentials, nodig, alles, feest, vinden, waaronder, festivalgadgets, specifiek, decanter, decanter,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties