nederland | roompot

Hotelkamer 2 Zeezicht

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Hotelkamer 2 Zeezicht (Hotelkamer-2-Zeezicht552469)

Ruime hotelkamer met zeezicht, geschikt voor 2 personen. De kamer is uitgerust met eenpersoons boxspringbedden, televisie, koffie- en theefaciliteiten en beschikt over een balkon en badkamer met ligbad en toilet. Er is gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan.


land: Nederland
plaats: Hellevoetsluis
accomodatie: Hotelkamervanaf EUR: 89.00

Andere producten uit deze categorie

Kampeerplaats Standaard

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Kampeerplaats Standaard

Plaats van ca. 100 m² geschikt voor een tent, caravan of vouwwagen. Inclusief elektra aansluiting van 6 ampère, kabel-tv aansluiting (digitale ontvangst), gebruik van warm en koud stromend water in wascabines, douches en voor de afwas.

EUR: 17.00

Hotelkamer 4

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Hotelkamer 4

Ruime hotelkamer, geschikt voor 4 personen. De kamer is uitgerust met eenpersoons boxspringbedden, televisie, koffie- en theefaciliteiten en beschikt over een balkon of veranda en een badkamer met ligbad en toilet. Er is gratis wifi aanwezig.

EUR: 100.00

Buytengors 6

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Buytengors 6

Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer beschikt over een smart-tv en in de keuken vind je een vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat, koelkast en waterkoker.

EUR: 285.00

 Roompot Recreatie Beheer BV

Roompot Vakanties heeft een traditie van meer dan 45 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 150 vakantieparken met in totaal meer dan 1000 accommodaties, verspreid over 11 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen een 6-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan, Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa's en beauty&wellness, Ferienpark Hambachtal (Duitse Hünsruck), ideaal voor natuurliefhebbers en de Bayernparks Lindenberg, Ruhpolding en Grafenau in Beieren.

Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 t/m 24 personen, greencottages en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en luxe chalets.

Via het label Roompot Reizen worden touroperator activiteiten gebundeld. Het brede aanbod bestaat onder andere uit een aantal parken van bekende (particuliere) aanbieders, zoals Duinrell, Zilverberk, Sarcon, Madame Vacances en Rent-a-Tent. De parken van Roompot Reizen hebben een eigen commissiestructuur.

Met RP Care kan iedereen zorgeloos op vakantie. Wie afhankelijk is van zorg kan boeken bij een Roompot park met speciale voorzieningen, waar wordt samengewerkt met medische instellingen en organisaties. Want dat heerlijke vakantiegevoel mag niemand worden ontnomen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Roompot Recreatie Beheer BV (roompot)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, nederland, roompot, hotelkamer, zeezicht, hotelkamer, zeezicht552469, ruime, hotelkamer, zeezicht, geschikt, personen., kamer, uitgerust, eenpersoons, boxspringbedden, televisie, koffie, theefaciliteiten, beschikt, balkon, badkamer, ligbad, toilet., gratis, aanwezig., huisdieren, toegestaan., urbanessentials, nodig, alles, nederland, vinden, waaronder, roompot, specifiek, hotelkamer, zeezicht, hotelkamer,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties