nederland | roompot

Veld B1

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Veld B1 (Veld-B1551690)

Deze Comfortplusplaats beschikt over een eigen sanitaire voorziening bestaande uit een wastafel, toilet en douche. Ook is er een eigen waterafvoer, eigen watertappunt, 6 ampère stroom en digitale tv aansluiting. U kunt uw auto parkeren op de groenstrook naast het veld. Het is niet toegestaan om de auto naast uw kampeermiddel te parkeren. U maakt gratis gebruik van wifi. Deze kampeerplaatsen zijn door hun ligging, op loopafstand van het strand en de badplaats Domburg, uitermate geschikt voor een ontspannen kampeervakantie. Op deze kampeerplaatsen is het mogelijk om 1 kampeermiddel en 1 kleine bijzettent te plaatsen. Een tweede bijzettent dient bij aankomst aangegeven te worden. Wij brengen hiervoor extra kosten in rekening.


land: Nederland
regio: Zeeland
plaats: Domburg
accomodatie: Kampeerplaatsvanaf EUR: 24.00

Andere producten uit deze categorie

Veld 1800

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek Veld 1800

Comfortplaats Plus Royal van 80-100 m² met privé-sanitair (toilet, douche en wastafel) en stroomaansluiting 10-16 ampère. Het parkeren van uw auto is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. U kunt gratis gebruikmaken van wifi.

EUR: 30.00

11L

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek 11L

Deze fraai gethematiseerde vakantieboerderij voor 11 personen is voorzien van alle comfort. Op de begane grond bevinden zich de living, de luxe keuken, een separaat toilet, de berging, twee slaapkamers en een luxe badkamer met stoomdouche.

EUR: 495.00

11LK

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over nederland te vinden: waaronder roompot en specifiek 11LK

Deze fraai gethematiseerde kindvriendelijke vakantieboerderij voor 11 personen is voorzien van alle comfort.

EUR: 699.00

 Roompot Recreatie Beheer BV

Roompot Vakanties heeft een traditie van meer dan 45 jaar hoogwaardig beheer van vakantieparken en campings. Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van zo’n 150 vakantieparken met in totaal meer dan 1000 accommodaties, verspreid over 11 landen. Roompot Vakanties beheert eigen Roompot parken en campings in Nederland en Duitsland, waarbij gasten verzekerd zijn van een kwaliteitsmerk met de beste service.

De prachtige en goed gefaciliteerde parken en campings van Roompot Vakanties liggen verspreid door heel Nederland, direct aan strand en zee of midden in de groene natuur. Het unieke van de parken is dat ze allemaal een zeer uiteenlopend, eigen karakter hebben. Ook in Duitsland liggen een 6-tal schitterende parken: Ferienresort Cochem, gelegen aan een schitterende golfbaan, Ferienresort Bad Bentheim, met luxe villa's en beauty&wellness, Ferienpark Hambachtal (Duitse Hünsruck), ideaal voor natuurliefhebbers en de Bayernparks Lindenberg, Ruhpolding en Grafenau in Beieren.

Het verblijfsassortiment bestaat uit diverse luxe geschakelde of vrijstaande bungalows, (familie)villa’s voor 4 t/m 24 personen, greencottages en vakantiewoningen. Het kampeerassortiment bestaat uit luxe kampeerplaatsen tot 100m², comfortabele vakantietenten, volledig ingerichte stacaravans en luxe chalets.

Via het label Roompot Reizen worden touroperator activiteiten gebundeld. Het brede aanbod bestaat onder andere uit een aantal parken van bekende (particuliere) aanbieders, zoals Duinrell, Zilverberk, Sarcon, Madame Vacances en Rent-a-Tent. De parken van Roompot Reizen hebben een eigen commissiestructuur.

Met RP Care kan iedereen zorgeloos op vakantie. Wie afhankelijk is van zorg kan boeken bij een Roompot park met speciale voorzieningen, waar wordt samengewerkt met medische instellingen en organisaties. Want dat heerlijke vakantiegevoel mag niemand worden ontnomen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Roompot Recreatie Beheer BV (roompot)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, nederland, roompot, b1551690, comfortplusplaats, beschikt, eigen, sanitaire, voorziening, bestaande, wastafel, toilet, douche., eigen, waterafvoer, eigen, watertappunt, ampre, stroom, digitale, aansluiting., parkeren, groenstrook, naast, veld., toegestaan, naast, kampeermiddel, parkeren., maakt, gratis, gebruik, wifi., kampeerplaatsen, ligging, loopafstand, strand, badplaats, domburg, uitermate, geschikt, ontspannen, kampeervakantie., kampeerplaatsen, mogelijk, kampeermiddel, kleine, bijzettent, plaatsen., tweede,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties