telefoons | expert

Anker PowerCore Essential 20000 PD Powerbank

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Anker PowerCore Essential 20000 PD Powerbank (Anker-PowerCore-Essential-20000-PD-Powerbank372579917)

Met de Anker PowerCore Essential 20.000 PDervaar je gemak en snelle prestaties van PowerCore. De exclusieve high-speed laadtechnologie van Anker biedt een snelle lading voor standaard USB-apparaten. De voordelen van de Anker PowerCore Speed 20000 PD: * High-speed laadtechnologie * Licht en compact * Volledig opgeladen in 4 uur * Tot 6 keer opladen Ultrahoge oplaadkwaliteit en een gehele week opladenDeze powerbank biedt ultrahoge oplaadkwaliteit op een snelle en veilige manier. Door een capaciteit van 20.000 mAh kan de PowerCore Essential 20.000 PD je smartphone vrijwel de gehele week opladen.


sterren: Unknown

EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Anker PowerDrive+ III Duo Origin Powerbank

Gelijktijdig opladen met hoge snelheid: 2 PowerIQ 3.0-compatibele USB-C-poorten combineren voor een enorme 48W aan vermogen.

EUR: 27.95

Apple Silicone case voor iPhone 11 Pro Telefoonhoesje Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Apple Silicone case voor iPhone 11 Pro Telefoonhoesje Zwart

Het siliconenhoesje van Apple past precies over de volumeknoppen, de knop aan de zijkant en natuurlijk de vormen van je iPhone 11 Pro zonder dat het geheel veel dikker wordt.

EUR: 49.95

Doro 7030 4G Mobiele telefoon Rood

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over telefoons te vinden: waaronder expert en specifiek Doro 7030 4G Mobiele telefoon Rood

Met de Doro 7030 is het naast eenvoudig bellen ook mogelijk om gemakkelijk berichten te verzenden en te ontvangen. Deze flip-telefoon heeft een whatsapp-functie en een Facebook-functie. Via wifi en 4G kan je eenvoudig gebruik maken van deze functies.

EUR: 119.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, telefoons, expert, anker, powercore, essential, 20000, powerbank, anker, powercore, essential, 20000, powerbank372579917, anker, powercore, essential, 20.000, pdervaar, gemak, snelle, prestaties, powercore., exclusieve, speed, laadtechnologie, anker, biedt, snelle, lading, standaard, apparaten.de, voordelen, anker, powercore, speed, 20000, speed, laadtechnologie, licht, compact, volledig, opgeladen, opladenultrahoge, oplaadkwaliteit, gehele, opladendeze, powerbank, biedt, ultrahoge, oplaadkwaliteit,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties