verzorging | expert

Babyliss 5337PRE Rose Blush Haardroger Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Babyliss 5337PRE Rose Blush Haardroger Zwart (Babyliss-5337PRE-Rose-Blush-Haardroger-Zwart372581148)

BABYLISS ROSE BLUSH 2200 FÖHN Na het föhnen met de Rose Blush Föhn 5337RPE (limited edition) van BaByliss zul je zien dat je haar mooi glad en glanzend is. Dit komt door de ionische anti-frizz functie. Het titanium-keramische filter welke aan de achterkant van de föhn zit, zorgt voor een constante warmte en je haar wordt gladder, doordat er meer ionen gegenereerd kunnen worden. Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes en die maken jouw haar anti-statisch, pluisvrij, glad en glanzend! Met de blaasmond style je het haar met een borstel of fijn om preciezer te werk te gaan, zoals bijvoorbeeld het stylen van je pony.


sterren: Identical

EUR: 31.95

Andere producten uit deze categorie

Wahl COLORPRO COMBO 1395-0465 Tondeuse Blauw

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Wahl COLORPRO COMBO 1395-0465 Tondeuse Blauw

De Wahl COLORPRO COMBO 1395-0465 is een combinatieset van een tondeuse en een batterij-aangedereven mini-trimmer. Met de tondeuse maak je de mooiste kapsels en de mini-trimmer is ideaal voor de details en voor kleine bijwerkingen.

EUR: 28.95

Remington NE3870 Neustrimmer Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Remington NE3870 Neustrimmer Zwart

De NE3870 Nano Series Lithium Nose & Ear Trimmer van Remington zorgt ervoor dat ongewenste haren binnen een handomdraai verdwenen zijn.

EUR: 20.95

Medisana FB 885 Gezichtsreiniger Wit

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder expert en specifiek Medisana FB 885 Gezichtsreiniger Wit

Voor een zachte en grondige reiniging van je gezicht gebruik je de Medisana FB 885.

EUR: 42.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, expert, babyliss, 5337pre, blush, haardroger, zwart, babyliss, 5337pre, blush, haardroger, zwart372581148, babyliss, blush, fhnen, blush, 5337rpe, limited, edition, babyliss, glanzend, ionische, frizz, functie., titanium, keramische, filter, welke, achterkant, zorgt, constante, warmte, wordt, gladder, doordat, ionen, gegenereerd, kunnen, worden., ionen, negatief, statisch, geladen, deeltjes, maken, statisch, pluisvrij, glanzend, blaasmond,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties