verzorging | persoonlijke verzorging

Alecto babyfoon DBX-125

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke-verzorging en specifiek Alecto babyfoon DBX-125 (Alecto-babyfoon-DBX-125000000000000254913)

Het is heerlijk om zeker te weten dat je kindje veilig ligt te slapen. Met deze full Eco DECT babyfoon, kun je daarop vertrouwen. Je hoort precies welke geluiden jouw kleintje maakt, dankzij de kraakheldere verbinding. Het gebrabbel voor het in slaap vallen en bij het wakker worden. De ‘gesprekken’ met zijn of haar lievelingsknuffel. En natuurlijk het signaal dat je kleintje klaar is om weer uit bed te gaan. Full Eco De full Eco DECT babyfoon heeft allerlei handige specificaties. Om met Full Eco te beginnen: dat houdt in dat je de energiebesparende modus kunt kiezen. Voor een langere batterijduur en minimale straling. Met deze full Eco DECT babyfoon kies je dus voor energiebesparing en uitstekende geluidskwaliteit! Kenmerken Je krijgt een melding als de batterij bijna leeg is of als je buiten bereik van de baby unit bent. Je kunt de gevoeligheid van de microfoon instellen (VOX). Vijf slaapliedjes, om heerlijk bij weg te dromen. Je krijgt een melding als de batterij bijna leeg is of als je buiten bereik van de baby unit benEUR: 46.74

Andere producten uit deze categorie

Remington trimmer BHT2000A

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Remington trimmer BHT2000A

Als je er altijd netjes getrimd uit wilt zien, dan is deze waterproof lichaamshaartrimmer het apparaat bij uitstek. Met de verschillende opzetstukken voor flexibel stylen krijg je een mooi trimresultaat op al je lichaamszones.

EUR: 38.99

Beurer MG70

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Beurer MG70

De infrarood massage unit MG70 van Beurer biedt een moment van zuivere ontspanning en kwaliteit aan dankzij haar innovatieve infrarood technologie en massage mogelijkheden.

EUR: 59.99

Oral-B elektrische tandenborstel iO Serie 9s (Roze)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Oral-B elektrische tandenborstel iO Serie 9s (Roze)

Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle andere overtreft. De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die compleet opnieuw is bedacht en ontworpen.

EUR: 399.99

 BCC elektro-speciaalzaken B.V.

BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Waarom kopen bij BCC?
Afhalen in winkels
Naast de website heeft BCC ruim 50 winkels verspreid over het hele land. Via de functie ‘Afhalen in winkel’ kunnen klanten hun product kopen en binnen een uur afhalen in hun winkel naar keuze (afhankelijk van openingstijden).

Gratis bezorging
Alle producten onder de 30 kilo en boven de 50 euro worden via de TNT Pakketdienst gratis thuisbezorgd; producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (dinsdag t/m zaterdag). De eerst volgende bezorgdag voor TNT is (inden voor 17:30 besteld), de volgende werkdag. Voor BCC bezorgingen is de eerstvolgende mogelijkheid over 2 werkdagen.

Thuiswinkel waarborg
BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.
Heb jij wel eens zaken gedaan met BCC elektro-speciaalzaken B.V. (persoonlijke-verzorging)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, persoonlijke, verzorging, alecto, babyfoon, alecto, babyfoon, 125000000000000254913, heerlijk, zeker, weten, kindje, veilig, slapen., babyfoon, daarop, vertrouwen., hoort, precies, welke, geluiden, kleintje, maakt, dankzij, kraakheldere, verbinding., gebrabbel, slaap, vallen, wakker, worden., gesprekken, lievelingsknuffel., natuurlijk, signaal, kleintje, klaar, gaan.full, ecode, babyfoon, heeft, allerlei, handige, specificaties., beginnen, houdt, energiebesparende, modus, kiezen.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties