verzorging | persoonlijke verzorging

Alecto babyfoon DVM-143

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke-verzorging en specifiek Alecto babyfoon DVM-143 (Alecto-babyfoon-DVM-143000000000000254916)

Luister en kijk mee op je babyfoon met scherm. Een babyfoon is bovenal een functioneel apparaat. Als je kindje geluid maakt of huilt, moet de babyfoon inschakelen, zodat jij actie kan ondernemen. Maar als je net iets meer functies zoekt is een babyfoon met scherm de beste keuze. Je hebt dan de luxe van het niet alleen kunnen horen van je kindje, maar ook kunnen meekijken in de slaapkamer. Er is haast niets mooiers dan je kindje te zien slapen. Ook is het een geruststellend idee dat je altijd even met je eigen ogen kan checken hoe het met je baby is, zonder hem telkens te hoeven storen. De DVM-143 is een babyfoon met scherm, die dat meekijken mogelijk maakt. Babyfoon met scherm biedt verschillende uitbreidingsmogelijkheden Je kunt de ouderunit van de DVM-143 babyfoon met camera gemakkelijk uitbreiden. Daarvoor zijn twee opties. De DVM-143.777 babyunit is een vaste camera die niet kan bewegen, dezelfde camera waarover de DVM-143 ook beschikt. Ook is er de DVM-201 babyunit. Deze biedt precies dezelfde functies zoals temperatuurindicatie en terug spreken maar je kunt ook deze extra uitbreidingscamera besturen vanaf de ouderunit. Alle voordelen van de DVM-143 babyfoon met scherm Beluister én bekijk je kindje op de ouderunit met een groot scherm van 11 cm Dankzij de digitale techniek is de verbinding in beeld en geluid 100% storingsvrij De infraroodcamera zorgt ook in het donker voor een helder beeldEUR: 169.00

Andere producten uit deze categorie

Braun stijltang Satin Hair 5 ST570

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Braun stijltang Satin Hair 5 ST570

Satin Hair 5 IONTEC stijltang ST570 Met de Braun Satin Hair 5 IONTEC stijltang kan je een waaier aan kapsels creëren – allemaal met één product. Dankzij het unieke ontwerp wordt krullen maken net zo eenvoudig als stijlen.

EUR: 42.95

Medisana weegschaal PS 435

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Medisana weegschaal PS 435

PS 435 Personenweegschaal met geïntegreerd LED-display Het mooie egaal witte oppervlak van deze personenweegschaal PS 435 licht alleen op wanneer je hem gebruikt.

EUR: 25.30

CHI krultang Onyx Euroshine Ceramic 25mm

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek CHI krultang Onyx Euroshine Ceramic 25mm

CHI Onyx Euroshine Extended krultang heeft een kwalitatief hoogstaand ontwerp en bevat hitte bestendig rubberen details voor een betere grip. De keramische loop van de tang verwarmt snel en gelijkmatig voor het creëren van een prachtige glans.

EUR: 99.99

 BCC elektro-speciaalzaken B.V.

BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Waarom kopen bij BCC?
Afhalen in winkels
Naast de website heeft BCC ruim 50 winkels verspreid over het hele land. Via de functie ‘Afhalen in winkel’ kunnen klanten hun product kopen en binnen een uur afhalen in hun winkel naar keuze (afhankelijk van openingstijden).

Gratis bezorging
Alle producten onder de 30 kilo en boven de 50 euro worden via de TNT Pakketdienst gratis thuisbezorgd; producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (dinsdag t/m zaterdag). De eerst volgende bezorgdag voor TNT is (inden voor 17:30 besteld), de volgende werkdag. Voor BCC bezorgingen is de eerstvolgende mogelijkheid over 2 werkdagen.

Thuiswinkel waarborg
BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.
Heb jij wel eens zaken gedaan met BCC elektro-speciaalzaken B.V. (persoonlijke-verzorging)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, persoonlijke, verzorging, alecto, babyfoon, alecto, babyfoon, 143000000000000254916, luister, babyfoon, scherm.een, babyfoon, bovenal, functioneel, apparaat., kindje, geluid, maakt, huilt, babyfoon, inschakelen, zodat, actie, ondernemen., functies, zoekt, babyfoon, scherm, beste, keuze., alleen, kunnen, horen, kindje, kunnen, meekijken, slaapkamer., haast, niets, mooiers, kindje, slapen., geruststellend, altijd, eigen, checken, zonder, telkens, hoeven,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties