verzorging | persoonlijke verzorging

Alecto babyfoon DVM-75

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke-verzorging en specifiek Alecto babyfoon DVM-75 (Alecto-babyfoon-DVM-75000000000000254914)

Een babyfoon zorgt in de eerste plaats voor een veilig gevoel. De zekerheid dat je kindje lekker ligt te slapen. Dat mag je dan ook van deze eenvoudige babyfoon met camera verwachten. Maar dat niet alleen! Want dankzij die camera, is deze babyfoon zowel praktisch als ontzettend leuk. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. Geniet van de aanblik van je slapende hummel en kijk mee bij het wakker worden, of tijdens de ‘gesprekken’ met favoriete knuffels. Je krijgt de babyfoon standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Handig als je meer kinderen hebt en voor in de speelkamer.   Functies De energiebesparende Eco modus, voor ouders die bewust met energie omgaan. De terugspreekfunctie, want voor jouw kindje is niets fijner dan het geruststellende geluid van jouw stem. De temperatuurweergave, zodat je weet of het wel warm/fris genoeg is in de kamer. De geluidsniveaulampjes, waaraan je kunt zien hoeveel geluid je kindje maakt. Het bereik tot driehonderd meter, zodat je zorgeloos in en om het huis aan de gang kunt.EUR: 89.00

Andere producten uit deze categorie

Silk&aposn ontharingsapparaat Infinity Fresh

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Silk&aposn ontharingsapparaat Infinity Fresh

Silk’n Infinity Fresh maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen voor thuis ontharen. Met eHPL (enhanced Home Pulsed Light): een baanbrekende technologie die galvanische en optische energiebronnen combineert voor ultieme permanente ontharing.

EUR: 329.00

Beurer bloeddrukmeter BM27

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Beurer bloeddrukmeter BM27

Met de BM 27 bovenarmbloeddrukmeter is het meten nog eenvoudiger. De manchetpositiecontrole en de automatische foutmelding zorgen ervoor dat de toepassing wordt vereenvoudigd en meetfouten kunnen worden vermeden.

EUR: 42.95

Braun epilator SILK-EPIL 9-995BS

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Braun epilator SILK-EPIL 9-995BS

Maak kennis met de Beautyset 9, de deluxe 9-in-1 beautyset voor ontharing van het gezicht en lichaam. Scrubben, epileren, scheren, trimmen, verstevigen, reinigen en aanbrengen van crèmes en make-up.

EUR: 156.99

 BCC elektro-speciaalzaken B.V.

BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Waarom kopen bij BCC?
Afhalen in winkels
Naast de website heeft BCC ruim 50 winkels verspreid over het hele land. Via de functie ‘Afhalen in winkel’ kunnen klanten hun product kopen en binnen een uur afhalen in hun winkel naar keuze (afhankelijk van openingstijden).

Gratis bezorging
Alle producten onder de 30 kilo en boven de 50 euro worden via de TNT Pakketdienst gratis thuisbezorgd; producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (dinsdag t/m zaterdag). De eerst volgende bezorgdag voor TNT is (inden voor 17:30 besteld), de volgende werkdag. Voor BCC bezorgingen is de eerstvolgende mogelijkheid over 2 werkdagen.

Thuiswinkel waarborg
BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.
Heb jij wel eens zaken gedaan met BCC elektro-speciaalzaken B.V. (persoonlijke-verzorging)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, persoonlijke, verzorging, alecto, babyfoon, alecto, babyfoon, 75000000000000254914, babyfoon, zorgt, eerste, plaats, veilig, gevoel., zekerheid, kindje, lekker, slapen., eenvoudige, babyfoon, camera, verwachten., alleen, dankzij, camera, babyfoon, zowel, praktisch, ontzettend, leuk., kleurenscherm, ouderunit, groter, centimeter, geeft, scherp, beeld., donker., geniet, aanblik, slapende, hummel, wakker, worden, tijdens, gesprekken, favoriete, knuffels., krijgt,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties