verzorging | persoonlijke verzorging

BaByliss 9436E

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke-verzorging en specifiek BaByliss 9436E (BaByliss-9436E000000000000272800)

De LED Make-up Spiegel 9436E van BaByliss is een tijdloze make-up spiegel met LED lamp met een verlichting rondom.   De spiegel is dubbelzijdig, met aan de ene kant 1x en aan de andere kant 10x vergrotend zicht.   De spiegel werkt op batterijen, zodat je alle vrijheid hebt in het plaatsen van de spiegel in je huis.     Tweezijdige spiegel 1x en 10x vergrotend Zachte en effectieve verlichting rondom de spiegel 1 lichtinstelling Levenslange LED lamp Chromen finish Snoerloos Werkt op batterijen 3x AAA batterijen meegeleverd 907 gram 2 jaar garantieEUR: 40.99

Andere producten uit deze categorie

Remington multigroom Graphite Series G3 PG3000

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Remington multigroom Graphite Series G3 PG3000

Voor een nieuwe look heb je geen nieuwe groomingtool meer nodig: de Graphite G3 Multigroomer is de oplossing voor alles-in-één-styling.

EUR: 38.69

Remington stijltang PRO-Ceramic Ultra S5505

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Remington stijltang PRO-Ceramic Ultra S5505

Remington stijltang PRO-Ceramic Ultra S5505 Met de Remington PRO-Ceramic Ultra creëer je thuis moeiteloos glad, glanzend en perfect steil haar.

EUR: 32.95

Remington baardtrimmer MB4110

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Remington baardtrimmer MB4110

Met de MB4110 Stubble kit van Remington creëer je je eigen 3-dagen baardje. Dit apparaat biedt jou de combinatie van scheren en trimmen in één. Voor de korte baardstijlen kun je gebruik maken van de speciale opzetkam met micro-setting (0.4 - 5.5 mm).

EUR: 50.99

 BCC elektro-speciaalzaken B.V.

BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Waarom kopen bij BCC?
Afhalen in winkels
Naast de website heeft BCC ruim 50 winkels verspreid over het hele land. Via de functie ‘Afhalen in winkel’ kunnen klanten hun product kopen en binnen een uur afhalen in hun winkel naar keuze (afhankelijk van openingstijden).

Gratis bezorging
Alle producten onder de 30 kilo en boven de 50 euro worden via de TNT Pakketdienst gratis thuisbezorgd; producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (dinsdag t/m zaterdag). De eerst volgende bezorgdag voor TNT is (inden voor 17:30 besteld), de volgende werkdag. Voor BCC bezorgingen is de eerstvolgende mogelijkheid over 2 werkdagen.

Thuiswinkel waarborg
BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.
Heb jij wel eens zaken gedaan met BCC elektro-speciaalzaken B.V. (persoonlijke-verzorging)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, persoonlijke, verzorging, babyliss, 9436e, babyliss, 9436e000000000000272800, spiegel, 9436e, babyliss, tijdloze, spiegel, verlichting, rondom.de, spiegel, dubbelzijdig, andere, vergrotend, zicht.de, spiegel, werkt, batterijen, zodat, vrijheid, plaatsen, spiegel, huis.tweezijdige, spiegel1x, vergrotendzachte, effectieve, verlichting, rondom, spiegel1, lichtinstellinglevenslange, lampchromen, finishsnoerlooswerkt, batterijen3x, batterijen, meegeleverd907, gram2, garantie, urbanessentials, nodig, alles, verzorging, vinden, waaronder, persoonlijke, verzorging,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties