verzorging | persoonlijke verzorging

BaByliss baardtrimmer Japanese Steel T890E

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke-verzorging en specifiek BaByliss baardtrimmer Japanese Steel T890E (BaByliss-baardtrimmer-Japanese-Steel-T890E000000000000272237)

Geef stijl of vorm aan je baard met de Japanese Steel Baardtrimmer T890E van BaBylissMEN. Een echte gadget voor in je badkamer. De Japanse stalen messen zorgen voor uitzonderlijke snijkwaliteiten. De messen zijn vlijmscherp en dat blijven ze ook. Perfect voor de dikkere baardharen. Een krachtige baardtrimmer, voor langdurig gebruik door de lithium-ion batterij. Zonder snoer te gebruiken tot wel 120 minuten en weer binnen 2 uur opgeladen. De opzetkam zorgt voor een consistent resultaat. Kies uit één van de 24 lengtes tussen 0, 5-12mm. Van de stoppel tot de langere baard.EUR: 69.99

Andere producten uit deze categorie

Oral-B elektrische tandenborstel Genius X 20100S (Zwart)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Oral-B elektrische tandenborstel Genius X 20100S (Zwart)

De Oral-B Genius X 20100S is voorzien van bewegingssensoren en aangedreven door kunstmatige intelligentie om je poetsstijl te herkennen en je elke dag te begeleiden voor de beste resultaten.

EUR: 152.99

Wellcare elektrische deken Cosy WE167UBAHD (Grijs)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Wellcare elektrische deken Cosy WE167UBAHD (Grijs)

De Wellcare Cosy WE-167UBAHD is een eenpersoons elektrische onderdeken. Met de turbo opwarming ben je zo verwarmd en lig je extra comfortabel op een heerlijke zachte ondergrond.

EUR: 79.99

Remington baardtrimmer Durablade MB050

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over verzorging te vinden: waaronder persoonlijke verzorging en specifiek Remington baardtrimmer Durablade MB050EUR: 42.95

 BCC elektro-speciaalzaken B.V.

BCC.nl is onderdeel van de sterk groeiende, landelijke winkelformule BCC. BCC is één van de bekendste en succesvolste aanbieders van elektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Waarom kopen bij BCC?
Afhalen in winkels
Naast de website heeft BCC ruim 50 winkels verspreid over het hele land. Via de functie ‘Afhalen in winkel’ kunnen klanten hun product kopen en binnen een uur afhalen in hun winkel naar keuze (afhankelijk van openingstijden).

Gratis bezorging
Alle producten onder de 30 kilo en boven de 50 euro worden via de TNT Pakketdienst gratis thuisbezorgd; producten boven de 30 kilo worden bezorgd via de eigen bezorgdienst van BCC in bloktijden van 2 uur. De bezoeker kan – indien het product op voorraad is – zelf zijn bezorgdag kiezen (dinsdag t/m zaterdag). De eerst volgende bezorgdag voor TNT is (inden voor 17:30 besteld), de volgende werkdag. Voor BCC bezorgingen is de eerstvolgende mogelijkheid over 2 werkdagen.

Thuiswinkel waarborg
BCC is aangesloten bij de Thuiswinkelorganisatie en heeft een Thuiswinkelwaarborg.
Heb jij wel eens zaken gedaan met BCC elektro-speciaalzaken B.V. (persoonlijke-verzorging)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, verzorging, persoonlijke, verzorging, babyliss, baardtrimmer, japanese, steel, t890e, babyliss, baardtrimmer, japanese, steel, t890e000000000000272237, stijl, baard, japanese, steel, baardtrimmer, t890e, babylissmen., echte, gadget, badkamer., japanse, stalen, messen, zorgen, uitzonderlijke, snijkwaliteiten., messen, vlijmscherp, blijven, perfect, dikkere, baardharen., krachtige, baardtrimmer, langdurig, gebruik, lithium, batterij., zonder, snoer, gebruiken, minuten, binnen, opgeladen., opzetkam, zorgt,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties