witgoed | expert

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire (AEG-A6SMH101-Vaatwassers-accessoire372522433)

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst. Het resultaat? Apparaten die niet alleen aan je wensen voldoen, maar die deze zelfs overtreffen! AEG is vooruitstrevend en loopt altijd op idee├źn vooruit. AEG werkt met intelligente technologie├źn om het je makkelijker te maken in huis. Van AEG apparaten kun je dan ook buitengewone prestaties verwachten die je huishouden naar een hoger niveau tillen. Al meer dan 130 jaar is dit de passie van AEG. En ook in de toekomst kun je nog veel van AEG verwachten.


sterren: Unknown

EUR: 6.95

Andere producten uit deze categorie

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 99.95

Samsung DV80T6220LE/S2 Warmtepompdroger Wit

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Samsung DV80T6220LE/S2 Warmtepompdroger Wit

De Samsung DV80T6220LE/S2 warmtepompdroger heeft 8 kg vulgewicht en energieklasse A+++. Dankzij Optimal Dry wordt wasgoed nooit langer gedroogd dan nodig is en bespaar je energie. Sensoren meten de vochtigheid en stemmen daar de droogtijd op af.

EUR: 799.00

Siemens WQ33G2D9NL extraKlasse Warmtepompdroger

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Siemens WQ33G2D9NL extraKlasse Warmtepompdroger

De WQ33G2D9NL warmtepompdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 8 kg. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinige type wasdroger en beter voor je kleding dan een traditionele droger. Deze droger heeft energieklasse A+++.

EUR: 799.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, witgoed, expert, a6smh101, vaatwassers, accessoire, a6smh101, vaatwassers, accessoire372522433, innovatief, gebied, keuken, apparatuur, huishoudelijk, wasgoed, verzorging., letten, hierbij, alleen, behoeften, vandaag, kijken, verder, toekomst., resultaat, apparaten, alleen, wensen, voldoen, zelfs, overtreffen, vooruitstrevend, loopt, altijd, ideen, vooruit., werkt, intelligente, technologien, makkelijker, maken, huis., apparaten, buitengewone, prestaties, verwachten, huishouden, hoger, niveau, tillen.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties