witgoed | expert

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire (Bosch-SMZ5045-Vaatwassers-accessoire372502847)

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.


sterren: Unknown

EUR: 99.95

Andere producten uit deze categorie

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

Siemens WT46G492NL extraKlasse Condensdroger Wit

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Siemens WT46G492NL extraKlasse Condensdroger Wit

De WT46G492NL condensdroger van Siemens heeft een vulgewicht van 9 kg. Het voordeel van een condensdroger is, dat je geen afvoerslang naar buiten nodig hebt. Deze droger heeft energieklasse B.

EUR: 629.00

Liebherr GPesf 1476-21 Vriezer Zilver

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Liebherr GPesf 1476-21 Vriezer Zilver

De Liebherr GPesf 1476 is een energiezuinige diepvrieskast tafelmodel met edelstaal deur en greep. Het SmartFrost systeem kenmerkt zich door de gladde binnenwanden waardoor het reinigen en ontdooien sneller en makkelijker is.

EUR: 779.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, witgoed, expert, bosch, smz5045, vaatwassers, accessoire, bosch, smz5045, vaatwassers, accessoire372502847, smz5045, bosch, beschermingstrips, breedte, hoogte, urbanessentials, nodig, alles, witgoed, vinden, waaronder, expert, specifiek, bosch, smz5045, vaatwassers, accessoire, bosch, smz5045, vaatwassers,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties