wonen | expert

AEG EWA3300 Waterkoker Zwart

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG EWA3300 Waterkoker Zwart (AEG-EWA3300-Waterkoker-Zwart372155304)

De AEG EWA3300 waterkoker heeft een handige waterindicator waardoor niet alleen de hoeveelheid liter (tot 1, 7) maar ook de hoeveelheid kopjes (maximaal 7) is af te lezen. Dankzij het afgesloten verwarmingselement zult u geen last van kalkaanslag krijgen met deze waterkoker. Daarnaast zorgt het vermogen van 2200 Watt ervoor dat u niet lang zult wachten op het gekookte water. De 360 graden voet maakt het terugzetten van de waterkoker nog eens extra gemakkelijk.


sterren: Expensive

EUR: 43.95

Andere producten uit deze categorie

Air & Me Evel Luchtontvochtiger

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Air & Me Evel Luchtontvochtiger

De Air naturel Evel is een luchtontvochtiger met dessicatie technologie. De Evel droogt de lucht via een absorberende gel die gedroogd wordt, zodat deze niet vervangen hoeft te worden.

EUR: 299.00

AEG AWK03 Klimaat accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek AEG AWK03 Klimaat accessoire

Met de AEG AWK03 raamafdichtingskit voorkomt je dat de warme lucht naar binnen komt als de afvoerslang van de mobiele airco naar buiten hangt. Je kunt er namelijk de kieren, waar anders de warme lucht doorheen zou komen, ermee afdichten.

EUR: 99.99

Inventum KC222WOS Elektrische kachel Wit

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over wonen te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum KC222WOS Elektrische kachel Wit

De Inventum KC222WOS is een keramische kachel die ideaal geschikt is voor het verwarmen van kleine ruimtes. Dankzij het geïntegreerde handvat verplaats je de kachel eenvoudig naar een andere kamer en geniet je overal in huis van behaaglijke warmte.

EUR: 39.95

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, wonen, expert, ewa3300, waterkoker, zwart, ewa3300, waterkoker, zwart372155304, ewa3300, waterkoker, heeft, handige, waterindicator, waardoor, alleen, hoeveelheid, liter, hoeveelheid, kopjes, maximaal, lezen., dankzij, afgesloten, verwarmingselement, kalkaanslag, krijgen, waterkoker., daarnaast, zorgt, vermogen, ervoor, wachten, gekookte, water., graden, maakt, terugzetten, waterkoker, extra, gemakkelijk., urbanessentials, nodig, alles, wonen, vinden, waaronder, expert, specifiek, ewa3300,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties