zomer | lastminutes | sunweb

Achilles Hill Hotel

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer-|-lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Achilles Hill Hotel (Achilles-Hill-Hotel6161772)

Op slechts 3 minuten lopen van het heerlijke strand van Methoni, ligt het net gerenoveerde Achilles Hill Hotel. Maar er is nieuws! Vanaf de zomer heeft dit verzorgde hotel een eigen zwembad. Dus het is ook mogelijk om een verfrissende duik in het water te nemen bij het hotel zelf. De inrichting is stijlvol en beschikt naast een terras met prachtig uitzicht ook over een leuke bar. Alle kamers zijn voorzien van een balkon met zeezicht. Dat wordt genieten!


sterren: 3.5
land: Griekenland
regio: Peloponnesos
plaats: Methoni
accomodatie: Hotel

EUR: 572.00

Andere producten uit deze categorie

Aparthotel BlueBay Beach Club

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Aparthotel BlueBay Beach Club

Aparthotel BlueBay Beach Club bevindt zich in Bahia Feliz. Op slechts 15 minuten afstand liggen de schitterende stranden van Playa del Inglés en Maspalomas. Op het complex zelf is ook genoeg vertier.

EUR: 484.00

Hotel Notion Kesre Beach

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Notion Kesre Beach

Aan de kustlijn van de Egeïsche zee vind je Hotel Notion Kesre Beach. Het charmante plaatsje Ozdere ligt op zo'n vijf kilometer afstand is gemakkelijk met de dolmus (een kleine bus) te bereiken.

EUR: 488.00

Hotel Kefaluka Resort

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Kefaluka Resort

Aan het strand van het mooie badplaatsje Bodrum-Turgutreis ligt het schitterende Hotel Kefaluka Resort. Hier kun je aan de sfeervolle bar genieten van een lekker drankje tijdens zonsondergang boven de Egeïsche Zee.

EUR: 694.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (sunweb)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, zomer, lastminutes, sunweb, achilles, hotel, achilles, hotel6161772, slechts, minuten, lopen, heerlijke, strand, methoni, gerenoveerde, achilles, hotel., nieuws, vanaf, zomer, heeft, verzorgde, hotel, eigen, zwembad., mogelijk, verfrissende, water, nemen, hotel, zelf., inrichting, stijlvol, beschikt, naast, terras, prachtig, uitzicht, leuke, kamers, voorzien, balkon, zeezicht., wordt, genieten, urbanessentials, nodig, alles, zomer, lastminutes,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties