zomer | lastminutes | sunweb

Agriturismo Il Borgo Alcantara

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer-|-lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Agriturismo Il Borgo Alcantara (Agriturismo-Il-Borgo-Alcantara6243172)

In het hart van Sicilië, midden tussen de glooiende heuvels en groene landschappen, ligt Agriturismo Il Borgo Alcantara. Deze gerenoveerde eeuwenoude boerderij wordt omringd door olijfbomen, wijngaarden en citrusboomgaarden dat zorgt voor een prachtig uitzicht. Het resort heeft de originele structuur aan de buitenkant behouden en gaat helemaal op in de omgeving. Trek er op uit met de auto of maak mooie wandelingen en ontdek de magische schoonheid van dit prachtige deel van Italië.  Thuiskomen was nog nooit zo fijn. Je geniet hier op en top van kamers en suites die ingericht zijn in een rustieke stijl en warme sfeer. Aan elk details is gedacht. Lekker even afkoelen? Neem een duik in het zwembad en geniet van een rustige middag op je ligbed op het terras.


sterren: 4
land: Italie
regio: Sicilië
plaats: Castiglione
accomodatie: Hotel

EUR: 504.00

Andere producten uit deze categorie

Aparthotel BlueBay Beach Club

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Aparthotel BlueBay Beach Club

Aparthotel BlueBay Beach Club bevindt zich in Bahia Feliz. Op slechts 15 minuten afstand liggen de schitterende stranden van Playa del Inglés en Maspalomas. Op het complex zelf is ook genoeg vertier.

EUR: 484.00

Hotel Notion Kesre Beach

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Notion Kesre Beach

Aan de kustlijn van de Egeïsche zee vind je Hotel Notion Kesre Beach. Het charmante plaatsje Ozdere ligt op zo'n vijf kilometer afstand is gemakkelijk met de dolmus (een kleine bus) te bereiken.

EUR: 488.00

Achilles Hill Hotel

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Achilles Hill Hotel

Op slechts 3 minuten lopen van het heerlijke strand van Methoni, ligt het net gerenoveerde Achilles Hill Hotel. Maar er is nieuws! Vanaf de zomer heeft dit verzorgde hotel een eigen zwembad.

EUR: 572.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (sunweb)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, zomer, lastminutes, sunweb, agriturismo, borgo, alcantara, agriturismo, borgo, alcantara6243172, sicili, midden, tussen, glooiende, heuvels, groene, landschappen, agriturismo, borgo, alcantara., gerenoveerde, eeuwenoude, boerderij, wordt, omringd, olijfbomen, wijngaarden, citrusboomgaarden, zorgt, prachtig, uitzicht., resort, heeft, originele, structuur, buitenkant, behouden, helemaal, omgeving., mooie, wandelingen, ontdek, magische, schoonheid, prachtige, itali., thuiskomen, nooit, fijn., geniet,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties