zomer | lastminutes | sunweb

AluaSoul Costa Malaga - voorheen Roc Flamingo

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer-|-lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek AluaSoul Costa Malaga - voorheen Roc Flamingo (AluaSoul-Costa-Malaga---voorheen-Roc-Flamingo6180475)

AluaSoul Costa Malaga is ideaal gelegen midden in het shoppingcentrum van Torremolinos. Het schitterende, langgerekte strand bereik je na een gezellige wandeling van nog geen 15 minuutjes, deels via traptreden. Maar lekker van het zonnetje genieten bij het zwembad kan natuurlijk ook in de groene tuin bij het hotel. In AluaSoul Costa Malaga krijg je heerlijke buffetten voorgeschoteld, zo kun je proeven van zowel lokale als internationale gerechten. In de zomermaanden wordt er ook voor leuk entertainment gezorgd.Even een dagje uit de zon? Aan de Costa del Sol zijn genoeg mogelijkheden voor een dagje weg. Het treinstation ligt vlak bij het hotel. De trein brengt je zo naar het gezellige centrum van Málaga dat geheel autovrij is. Genoeg keuze om iedereen een fijne vakantie te bezorgen!


sterren: 4
land: Spanje
regio: Costa del Sol
plaats: TorremolinosEUR: 397.00

Andere producten uit deze categorie

Hotel Titanic Deluxe Bodrum

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Titanic Deluxe Bodrum

Het superdeluxe Excellent Hotel Titanic Deluxe Bodrum behoort tot de echte top. Dit ronduit perfecte hotel zal zorgen voor verwennerij van de bovenste plank.

EUR: 2339.00

Hotel & Residence Stella Marina - hotel

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel & Residence Stella Marina - hotel

Hotel & Residence Stella Marina ligt op een ideale plek: op steenworp afstand van het strand en naast een mooi dennenbos. Dit kindvriendelijke hotel heeft een fijn zwembad en 's avonds geniet je van een prachtige zonsondergang.

EUR: 243.00

Hotel Limak Lara (winterzon)

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over zomer | lastminutes te vinden: waaronder sunweb en specifiek Hotel Limak Lara (winterzon)

In dit luxe en ruim opgezette Hotel Limak Lara zal het u aan niets ontbreken! Met de vele faciliteiten zult u een onbezorgde vakantie tegemoet gaan in Lara.

EUR: 489.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (sunweb)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, zomer, lastminutes, sunweb, aluasoul, costa, malaga, voorheen, flamingo, aluasoul, costa, malaga, voorheen, flamingo6180475, aluasoul, costa, malaga, ideaal, gelegen, midden, shoppingcentrum, torremolinos., schitterende, langgerekte, strand, bereik, gezellige, wandeling, minuutjes, deels, traptreden., lekker, zonnetje, genieten, zwembad, natuurlijk, groene, hotel., aluasoul, costa, malaga, krijg, heerlijke, buffetten, voorgeschoteld, proeven, zowel, lokale, internationale, gerechten.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties