witgoed | expert

AEG 6000 ANIMAL (AL61C4DB) Zakloze stofzuiger Blauw

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG 6000 ANIMAL (AL61C4DB) Zakloze stofzuiger Blauw (AEG-6000-ANIMAL-AL61C4DB-Zakloze-stofzuiger-Blauw372600990)

De AEG AL61C4DB 6000 ANIMAL is een stofzuiger zonder zak met een snoerlengte van 12 meter. Met een zakloze stofzuiger hoef je nooit meer stofzakken te kopen, omdat je het reservoir direct in de afvalbak kunt legen. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 74 dB, met een vermogen van 700 watt. Het stofreservoir heeft een inhoud van 1, 6 liter. Voordelen van de AEG AL61C4DB 6000 ANIMAL * Meegeleverde parketborstel voor parket en gladde vloeren * Geïntegreerde accessoires: stofzuigeraccessoires altijd bij de hand tijdens het stofuigen * Wasbaar hygiëne filter: het stoffilter is wasbaar zodat je het steeds opnieuw kunt gebruiken * * Parketborstel Gladde vloeren zijn vaak moeilijk om helemaal stofvrij te maken. Gelukkig is daarvoor de parketborstel bedacht. Zo maak je eenvoudig vloeren van hout, laminaat of zeil stofvrij, zonder te krassen. Geïntegreerde accessoires Je hebt de accessoires van de stofzuiger altijd bij de hand, doordat ze geïntegreerd in de stofzuiger zitten.


sterren: Identical

EUR: 254.95

Andere producten uit deze categorie

Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Bosch SMZ5045 Vaatwassers accessoire

De SMZ5045 van Bosch zijn beschermingstrips met een breedte van 8 cm en een hoogte van 86, 5 cm.

EUR: 99.95

AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek AEG A6SMH101 Vaatwassers accessoire

AEG is innovatief op het gebied van keuken-apparatuur, huishoudelijk en wasgoed-verzorging. Zij letten hierbij niet alleen op je behoeften van vandaag, maar kijken ook verder naar de toekomst.

EUR: 6.95

Inventum IVW6035A Vaatwasser Wit

Op UrbanEssentials (wat heb je nodig in de stad?) is alles over witgoed te vinden: waaronder expert en specifiek Inventum IVW6035A Vaatwasser Wit

De Inventum IVW6035A is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 13 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 82 cm. Deze vaatwasser van het merk Inventum heeft energieklasse D.

EUR: 548.00

 Expert

Expert.nl is de shop voor al uw witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur. Expert.nl staat voor de beste service, deskundig advies en topkwaliteit.

Expert.nl behoort binnen home-elektronica tot de grootste retailformules in de wereld. Niet alleen wereldwijd is Expert.nl uitgegroeid tot een toonaangevende verkooporganisatie, ook in Nederland behoort de formule Expert.nl tot de top 3. Profiteer mee van het succes en promoot Expert.nl!

De voordelen van Expert.nl op een rij:
• Uitgebreid assortiment;
• Scherpe prijs/kwaliteit verhouding;
• Levering door uw lokale Expert, wanneer het de klant uitkomt;
• Bezoekers die liever zelf ophalen? Dat kan op meer dan 180 afhaalpunten;
• Specifieke productgroepen GRATIS thuisbezorgd;
• Gebruik de Expert.nl installatieservice;
• Bij Expert.nl kunt u betalen met iDEAL en/of Credit Card.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Expert (expert)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
urbanessentials, nodig, witgoed, expert, animal, al61c4db, zakloze, stofzuiger, blauw, animal, al61c4db, zakloze, stofzuiger, blauw372600990, al61c4db, animal, stofzuiger, zonder, snoerlengte, meter., zakloze, stofzuiger, nooit, stofzakken, kopen, omdat, reservoir, direct, afvalbak, legen., stofzuiger, heeft, geluidsniveau, vermogen, watt., stofreservoir, heeft, inhoud, liter., voordelen, al61c4db, animal, meegeleverde, parketborstel, parket, gladde, vloeren, gentegreerde, accessoires, stofzuigeraccessoires, altijd,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties